• 87
    40 yildir tribunlerde gordugum en nefret dolu pankart. galatasaray tribunlerinde de olmak uzere cok nefret dolu, kufurlu ya da etik disi pankartlar gordum. ama bunlar hemen hemen her zaman tek kisinin ya da ufak bir grubun yaptigi, camiayi baglamayacak terbiyesizliklerdi. ne kadar bazilarimiz icin sorun olmasa da bizdeki nkfvas olayi, fenerlilerin bi donem actigi bilmem nerenizden bilmem ne yaptik mi, cimboma koymaya az kaldi falan gibi pankartlar bunlara ornek. terbiyesizlik mi? evet. onlenebilir mi? biraz zor ama cok da milleti birbirine dusurecek etkide olmadiklarindan gormezden gelinebilir belki.

    ama bu kadar organize sekilde, boyle bir pankartin tum stadin katildigi bir koreografiye dahil olmasini ilk defa goruyorum. bundan da sunu anliyoruz ki fenerbahce yonetimi, yetkilileri falan ayiptir, uygun degildir dememis. hatta organizasyonun parcasi veya fikir babasi bile olmus olabilirler. isin esas korkutucu kismi bu.

    bir de seni sevmeyen olsun'e atifta bulunan cok. ancak oradaki durumun bununla hic alakasi yok. zamanin populer sarkilarindan birinin tezahuratlasmasi durumu var. ne yani ibrahim tatlises de seni sevmeyen olsun derken nefret soyleminde mi bulunmustur? ayrica seni sevmeyen kim varsa herkes olsun mu, yoksa seni sevmezsem oleyim anlaminda mi soylenmistir o sarki? cok gereksiz bir baglanti bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın