• 85
    önüne geçilip önlemler alınmazsa koronavirüs'ün rahatça yayılmasına sebep olacak olan turnuvadır. malumunuz bu yıl tek bir ülkede yapılmayacak. bir milli takım ve taraftarları farklı ülkelerde maçlar oynayacak ve seyahat edecekler kitle halinde. virüs kuluçka halindeyken farkında olunmadan tüm avrupaya bulaşabilir virüs.

    virüs italya'da ortaya çıktı ve ölenlerle birlikte bulaşan sayısı da az değil. italya'da ertelenen maçlar var. bizim milli takım da roma'ya gidecek mesela.

    --- alıntı ---
    italya 1. futbol ligi'nde (serie a) yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle bugün oynanması planlanan 3 maç ertelendi.

    lombaridya ve veneto bölgelerindeki bugün yapılacak tüm spor etkinliklerinin askıya alınmasıyla bu bölgelerde oynanması planlanan atalanta-sassuolo, hellas verona-cagliari ve inter-sampdoria maçları başka bir tarihte yapılacak.

    sivil savunma direktörü angelo borrelli, dün yaptığı basın toplantısında şu ana kadar kovid-19 salgınının italya'da toplam 79 kişide görüldüğünü, bunlardan 2'sinin yaşamını yitirdiğini, 1 kişinin roma'da taburcu edildiğini, 76'sının durumunun ise pozitif olduğunu bildirmişti.

    --- alıntı ---

    https://www.aa.com.tr/...ac-ertelendi/1742119
App Store'dan indirin Google Play'den alın