• 48
    yılların geyiğiydi bu.

    hocanın uefa kupası 2000 finalinde yaptığı konuşmadan "ofsayt taktiği diye bir şey yok" bölümünü alıp bu hale çeviren insanlar vardı ve bence her teknik direktörde ilk olması gereken özellik olan iyi bir motivatör olmasını, kötü teknik direktörlükle açıklamaya çalıştılar.

    neymiş terim hoca değilmiş sadece gaz verirmiş, asarmış, kesermiş.

    haydi bülent korkmaz'a gaz verdi, hasan şaş'a, suat kaya'ya, ümit davala'ya gaz verdin? hagi'ye, popescu'ya da mı gaz verdi?

    son 2 yılda kadronun neredeyse tamamı yabancı ilk onbir ama her gelen oyuncu kendisini babası gibi görüyor.

    biri* havaalanında yatar, öbürü *monaco gibi şehri bırakıp gelir, ötekilerin bugün oynamasa bile kalbi galatasaray için çarpar.

    bunlar meziyettir. çöp gözüyle baktığımız donk'u taraftarın sevgilisi yapması, tam bir joker yapması gibi...

    yalnız 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında yaptığı resmen ders vermekti.

    ben son yıllarda bu kadar doğru bir oyun planıyla çıktığımız bir derbi görmemiştim. ve bu derbi de kadıköy derbisi.

    gerçi 4. gelişinden beri bu 3. kadıköy derbisi ve bu galibiyeti daha önceden alacaktı ama ilkinde oyuncuların(tolga, maicon) beceriksizliği ve şanssızlık, 2.sinde hakem(ali palabıyık) yüzünden alamadı ama en sonunda kazandı.

    hepsinde de doğru oynattı ve çözümler buldu ama dün gece ilmek ilmek işledi maçı.

    o kadar doğru çalışmış ki dersine, o kadar doğru analiz etmiş ki rakibi, maç 1-0 olunca bile maçı kazanacağımızı, oyun üstünlüğünü aldığımızı görüyordunuz.

    sahada olduğunda ve konsantre olduğunda bu ülke sınırlarında daha iyisi yok, gelmez de ama dünya çapında da iyi bir taktisyen olduğunu bir kere daha gösterdi.

    dilerim doğruyu bulmuşken 2019-2020 sonunda şampiyonluğu alırız ve asıl önemlisi sonraki yıllar için doğru oyuncu tercihleriyle koşan, basan, enerjik bir takımla yine avrupa'da ses getiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın