• 1016
    "olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. unutmuş gibi yap. çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir."
    maç öncesi de aklıma gelen gabriel garcia marquez'in bu sözleri bugünkü hislerimin tercümanı oldu. toprağı bol olsun.

    (bkz: #2867588)
    (bkz: #2870167)

    maç öncesi bunları yazmıştım. aslında içimde içten içe bir heyecan olsa da bir yandan yine ne acayipliklerle kaybedeceğiz ya da galibiyeti kaçıracağız diye düşünüyordum.

    tüm samimiyetimle söylüyorum son 20 yılda en önemsemediğim, yenilirsek en az üzüleceğim, sıradan bir mağlubiyet olarak göreceğim derbi bu maç olacaktı. beklentim minimum seviyedeydi. ben milyonlarca taraftardan biri olsam da muhtemelen benim gibi düşünen, hisseden taraftarımızın sayısı da oldukça fazlaydı. taraftarın genelinde oluştuğunu düşündüğüm rahatlık, bazılarının maçı dahi izlememesi, kendi adıma da gs forma ya da eşofmanımı giymeden izlemem, özetle olsa da olur olmasa da olur düşüncesi belki futbolcuların üzerindeki baskıyı da azalttı ve bu durum sahaya da yansıdı. o gece bu geceymiş. şükürler olsun kazandık.

    şimdi hedef belli. hedef 23. bugünden itibaren şampiyonluğa odaklanıyoruz. henüz bir şey bitmedi. lig yarışı kıyasıya devam ediyor. bu gece 3 puanı aldık bununla birlikte üzerimizden de büyük bir yükü attık. bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın