• 444
    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı için yaptıklarım totem miydi bilmiyorum ama hastalık seviyesine ulaştığı için tırstığım eylem.

    ne mi yaptım?
    - sözlük'te haftalık entry sayım 23'e gelince maç bitene kadar yazmadım.
    - tv'nin ses seviyesini 23'te tuttum.
    - öğrenci evimden kalma bir şişme minderim var. maç/film/dizi izlerken ayaklarımı ona uzatırım hep. maçlarımızda ise sibop tarafını televizyonun alt ortadaki marka yazısının tam karşısına yazıları da düz olacak şekilde dik getiriyorum. genelde 2 ayağımı üstüne uzatırdım ama bu maçta uzatmadım.
    - tv'ye yakın katlanır piknik koltuğunda oturuyorum. ayaklarının halı üzerindeki konumu önemli. bir çizgi var o çizginin arkasına geliyorsa bir ayağı maç kötü gidiyor. baktım hiçbir şey yolunda gitmiyor o zaman yandaki halı ile mevcut halıyı ortalıyorum. tabi koltuğun sağ ve sol kol uçları da tv'nin sağ ve soluna denk gelecek.
    - sağ tarafımda, uefa kupasını kazandığımızda sokakta kutlarken mecburen sokak satıcısından aldığım çakma bayrağı açtım. oyunda kontrolü kaybettikçe bayrağı okşadım iyi oynamaya başladık*
    - koridorda 2 yolluk ve mutfakta 1 kilim var hepsini de nizami çizgide itina ile tuttum.
    - maç başladığında işler iyi gidiyorsa kötü gidene kadar hiçbir şeyi değiştirmem evde. kötüleşince yediğim içtiğim yoksa yanıma alırım. varsa bırakırım. ne yapıyorsam tersini yaparım bu konuda.
    - tv ve android tv box kumandasının da yerleri ve duruşları bellidir.

    yedim kafayı*
App Store'dan indirin Google Play'den alın