• 314
    sinerji falan güzel tabii de saha içerisine bakarsak; lemina sakatlanana kadar büyük ihtimalle yenilmeyeceğimizi düşünüyordum ama şu an kaybedeceğimizi düşünüyorum.

    bir kere fener bizim maçları her zaman güncel formundan bağımsız olarak oynar. her zaman öyle olmuştur. bu sezon onların en büyük avantajı fiziksel olarak çok fazla diri ve kuvvetli oyuncuyla oynaması. bizim de orta sahamıza direnç katan, temaslı oynayan belki de tek oyuncu lemina idi. onun yerine yapılacak herhangi bir kombinasyon (seri-ömer, seri-belhanda vs.) ile merkezi aşırı kalabalık olan fener karşısında sahada fiziksel olarak ezileceğimizi düşünüyorum.

    bu maçta bence iki mantıklı seçeneğimiz var. ya sistemi değiştirmeden ahmet'e güvenip donk'u orta sahaya çekip lemina performansı bekleyeceğiz; ya da üçlü savunma oynayacağız. ben son tahlilde ikinci seçeneğe daha yakınım. fener'in bütün oyuncularının merkez özellikli olduğunu düşününce merkezi en kalabalık tutacağımız bu düzenin fener'i kitleyeceğini düşünüyorum. bu şekilde maçı elimizde tutup, ikinci yarıda kulübedeki silahlarımızla (onyekuru, falcao/adem) onları zorlayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın