• 313
    kazandığımız takdirde, bir galibiyetten çok daha fazlası olacak karşılaşma.
    şu bir gerçek ki, eğer galatasaray şampiyon olamayacaksa, fenerbahçe de şampiyon olmasın isterim. kadıköy'de alınacak bir galibiyet, fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışının dışına iter.
    2 senedir her mikrofon gördüğünde ağlayan, fatih terim'e saldırarak konsantrasyonunu bozmaya çalışan, vizyoner başkan ali koç için, sonun başlangıcı olur. geçen sene ali koç'a sahip çıkan fenerbahçe taraftarı, yavaş yavaş eleştirmeye de başlamıştı. olası mağlubiyette muhalif sesler iyice yükselir.
    veee ersun yanal. hayattaki tek beklentisi, aldığı 1 puan ile ''belki de galatasaray'ı şampiyonluktan etmek'' olan, 1 şampiyonluk ile fenerbahçe efsanesi olan, ligin en çok kazanan kondisyoneri için de yolun sonu olur. tazminatını aldıktan sonra, parayı kimlerle yiyeceği de malumunuz.
    uçurumun kenarına kadar gelmiş fenerbahçe'ye son darbeyi vurup aşağıya göndermek elimizde. peki bunu başarabilir miyiz? zannetmiyorum.
    20 yıldır kazanamamakla alakalı bir durum değil bu. oynadığımız futbolu, rakibin iç sahada oynadığı futbolu düşününce, kadıköy'den beraberlikle ayrılmak bile büyük şans olur.
    olur da kazanırsak, bu saatten sonra da bizi kimse durduramaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın