• 24113
    yanlış transfer dönemi bütün sezona mal oldu maalesef. eğer lemina 2-3 hafta olmazsa önümüzdeki 3 haftada 2 maçı kaybederiz. çünkü lemina yerine koyabileceğin adam yok.

    ben özellikle kasımpaşa maçından* beri bir takımdaşlık bir inanmışlık görüyorum. kasımpaşa maçı sonrası iki zor maçı oynadık biri alanya* maçı diğer dün oynadığımız yeni malatya* maçı. ikisi de zor ikisi de büyük mücadele isteyen maçlardı ve ikisinde de sınavı geçti.

    haftaya fenerbahçe'ye kaybedebilir eğer lemina olmazsa bu kabul edilebilir önümüzdeki 3-4 hafta içerisinde ligden kopabilir de. burada artık kim suçlu, kim hatalı demek yerine. mümkün oldukça kadroyu koruyup şuan ki oynadığımız oyuna uygun oyuncu transferlerine başlamamız gerekiyor.

    temel atmamız gerekiyor artık. lemina'yı herkes alınmasını istiyor ben bu konuda negatifim. lemina bizim üzerine oyun kuracağımız bir oyuncu ama lemina hem sık sakatlanan bir adam hemde baya maliyetli birisi. tek eksiğimiz lemina olsaydı riski alırsın ama senin bir çok yerin boş kalacak.

    ayrıca bu kulüp artık 5+ bonservis vermemesi gerekiyor. transfer politikası olmuş lemina'yı değil olacak lemina'yı olması gerekiyor. gelecek sezon* transfer dönemi yine bu krizleri yaşamamak için çok önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın