• 24104
    fatih hoca gerçekten sıktı artık bu oyuncu değiştirmeme takıntısı gına getirdi kaç maç böyle sıkıntıya soktu hatta puan kaybetmemize neden oldu bunu nasıl göremiyor. nasıl 60-65 den sonra düştüğümüzü görmüyor. malatya maçı özelinde onyekuru,seri, emre ve özellikle de feghouli'nin yürüyecek hali kalmadığını her 2 tarafta da bizi eksik bıraktıklarını bu yüzden de olmayacak pozisyonlar verdiğimizi rakibe nasıl görmüyor. malatya, kasımpaşa vs. bunlar cezayı kesemez belki ama büyük takımlarla oynarken de aynı zaafı gösterirsek riskler o zaman altından kalkamayacağın kadar büyür.
    46'da linnes girdi doğru yaptın. kendi yanlışından döndün daha doğru olur herhalde. 2-0 yenildiğin şu durumda ligin yanında hiç bir önemi olmayan,mali olarak hiç bir anlamı faydası olmayan maça aslarınla çıktın şimdi bu bitik takımla zar zor idare etmeye çalışıyorsun.
    80'e kadar döküldük işkembeden,ezbere bir oyuncu değişikliği ile adem-falcao değişikliği yaptın ne fayda sağladın hiçbir şey. neden yaptın peki maçtan önce kafanda hazırlamıştın çünkü bu değişikliği. bu kadar kör olunmaz bu kadar yanlış okunmaz bir oyun. yat kalk muslera'ya dua et. muslera yerine bu ligdeki herhangi bir başka kaleci olsa şu an hesabı kitabı bırakmıştık şampiyonluk için.
    3. değişikliğe hiç girmiyorum zaten 88.dk dan sonra yapılan formalite icabı bir değişiklik tamamen ne bir anlamı ne bir faydası var.bunu yazarken de lemina sakatlandı ahmet girdi yerine inşallah ciddi bir şeyi yoktur.
    genel duruma bakarsak da; kazanmamız gereken 5 maçı kazandık son malatya maçında zorlanıp ilk devredeki maçlara benzer bir performans göstersekte. ancak şunu unutmamak lazım bu maçlarda yendiklerimiz arasında şu an malatya hariç ilk 10'da olan yok.
    antalya 16.
    kasımpaşa 17.
    kayseri 18.
    konya 14.
    denizli 12.
    malatya 10.
    yani zaten takımın ilk devredeki performansı düşününce bunları kazanmıyorsan iddaalıyım filan demeyeceksin. bu galibiyetleri ve gelişen oyunu küçümsemiyorum ama bu oyun şampiyonluğa yeter mi bunu düşünmemiz lazım bence şu an için yeterli değil gibi ama bunu önümüzdeki 5 maçlık yeni seri de göreceğiz. bu 5 maçta;
    fener (d): fener kötü normal futbol maçı olsa daha farklı konuşabilirim ama çok farklı yerlere çekilecek maç
    (bkz: #2865571) belirttiğim gibi.
    gençler : çok analize gerek yok içerde herkese vurup geçeceksin
    sivas (d) :bugün trabzona da yenildikten sonra şampiyonluk şansları kalmadı tepe taklak düşüyorlar o yüzden kazanmalıyız mecbur.
    beşiktaş : ilk devre durduk yere adamlara maç ikram edip triplere girmelerine ve 6 maç kazanmalarına sebep olmuştuk. net kötüler vurup geçmemiz lazım.
    rize (d) : bu maçta küçük fener rizenin ne kadar maça asılacağını sölemeye gerek yok ama önce önümüzdeki 4 maça bakıp öle yorum yapmak lazım zira alınacak sonuçlara göre tamamen formalite de olabilir bu maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın