• 24097
    sezonun* ilk devresini 27 puanla 7. sırada bitirmiş; lider sivasspor'dan 10, fenerbahçe'den 4, beşiktaş'tan da 3 puan fark yemişti.

    sezonun 22. haftasına geldiğimiz bugünlerde, bugünkü maçı* kazandığı takdirde uzay futbolu oynayan fenerbahçe'ye 4, uçan kaçan beşiktaş'a da 6 puan fark atacaktır. bunun yanında zirveyle arasındaki puan farkı da sadece 1'e düşecek.

    yeri geldi fatih terim'i, oyuncuları, yönetimi çok eleştirdik ama; bir dönem fenerbahçe'de 2. başkanlık görevini üstlenen ve fb genel kurul üyesi olup gittiği her ortamda galatasaray nefretini belli eden adam şu anda tff başkanlığı yapıyor. fenerbahçe başkanı ali koç ile yakın ilişkileri olup bundan gurur duyan zekeriya alp şu anda mhk başkanlığı yapıyor. fenerbahçe genel kurul üyeliğinin 25. yılı şerefine, fb'ye kenan evren lisesinin tapusunu veren ülkenin cumhurbaşkanı var. pfdk ve tahkim üyelerinin tamamına yakınının fb ve bjk üyelerinden oluştuğu gerçeği de var. trabzonspor gibi bir takımında büyük destekçileri var. zorlu skandalında 3 maymunu oynayan ama konu galatasaray olunca esip gürleyen koç tekelindeki medyayı da unutmayalım.

    işte tüm bunlara rağmen ayakta kalmaya çalışıyoruz. 5 hafta gibi kısa bir sürede inanılmaz bir fragman izlettik bunlara. filmin sonunu çok iyi bildiklerinden dolayı eskisinden çok daha fazla bir şekilde saldıracaklardır. taraftar olarak tek yapmamız gereken, camia içerisindeki her bireye sonuna kadar sahip çıkmaktır.

    allah her daim yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın