• 17
    (bkz: #28651)
    entrysinde hafifce giris yaptigim yalandir. herhangi bir turk takimi avrupa'da oynayip mac kazandiginda hepimizin sevindigi varsayilir. neden? cunku turkuzdur, kazanan da turk takimidir ve ulke puani artmistir.
    soylemekten cekinmiyorum; ben her daim hem fenerbahce'nin, hem de besiktas'in rakiplerini destekledim, hatta yeri geldi galip geldiler diye uzuldum. cunku ulke puani benim umrumda degildir. eger galatasaray avrupa'ya baska bir takimin yardimi ile cikacaksa, sampiyonlar ligine 2. olmasina ragmen gidecekse bence gitmesin daha iyidir. ayni sebeple gecen sene uefa grubundan cikmamiza da sevinmemis aksine utanmistim. her zaman hakettigimizi almamiz gerektigini dusunurum.
    neyse konuya geri donelim, eger fenerbahce avrupa'da yenildiginde mutlu olup dalga geciyorsak, besiktas'a 8tas deyip egleniyorsak, galip geldikleri zaman da mutluluklarini paylasma hakkimiz yoktur. bugun ben hic bir ingilizin, italyanin rakip takim avrupa kupalarinda galip geldi diye sevindigini gormedim.
    aynisi biz uefa kupasi'ni aldigimiz zaman da gecerliydi. takim yenilse "ekiekeikeieki olm anca bala gote buraya kadar" diyecek diger takim taraftarlari, biz kupayi aldigimiz zaman ortalikta fink atip mutluluk paylasmistir. bu iki yuzluluktur, ipneliktir, pustluktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın