resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3686
    karakterini, duruşunu ve takımı sahiplenişi sevdiğim takdir ettiğim oyuncu. zaten bu söylediklerimi sözlükte sevmeyen ya da taktir etmeyen yoktur.

    fakat kendisi üzerinden sürekli fatih terim'e laf edilmesi gerçekten çok garip ve çok sıkıcı hale geldi. özellikle fatih terim egosu altında yapılan bu eleştiriler gerçekten çok komik. niye çok komik hemen açıklayayım.

    12 şubat 2020 galatasaray alanyaspor maçının ilk yarısında neredeyse soldan hiç oyun kuramadık. linnes aldığı her topu ya geri döndü ya da alamadı. biz futbol izlerken bir konuyu es geçiyoruz. topla buluşma sayısı. seri ve mariano'nun belki de en iyi oldukları bu top isteme ve alabilme yetenekleri ne yazık ki linnes'de yok. o yüzden bu maçın ilk yarısında çok az topla buluştu ve savunduğu alanda, sahada bulunan 22 kişi arasında en yeteneksiz ve oyun bilgisi en az olan oyuncu yacine bammou yu kaçırarak golde en büyük hatayı yapan kişi oldu. hem çevre kontrolü hem de müdahale açısından çok yanlış işler yaptı linnes ve gol yememize sebep oldu. aynı maçın ikinci yarısında, sol bekte oynadığı zaman kötü bir bek oyuncusu olan ömer, linnes'in yerine geçti ve sol taraftan oyun oynamaya, orta açmaya ve oyun kurmaya başladık. peki bir oyuncunun kötü oynamaya hakkı yok mudur? tabii ki vardır. fakat,

    oyuncu bu kadar kötü oynarken sen hala oyuncu değişikliğini hocanın sene başında yaptığı karara bağlayıp hocanın egosuna dem vuruyorsan, kusura bakmayın siz hocadan daha da egolusunuz demektir. aslında siz hocanın vermiş olduğu doğru kararı kabul etmediğiniz için bunu yazıyorsunuzdur ve ne yazık ki bu sizi hocadan daha egolu yapar.

    linnes yabancı durumu sıkıntı olmadığı sürece kadroda bulunabilir fakat hiç bir zaman mariano'dan daha iyi bir bek oyuncusu olmamıştır. 12 şubat 2020 galatasaray alanyaspor maçında mariao'dan daha iyi oynuyordu demek için maçı izlememek ya da linnes'in yakın akrabası olmanız gerekmektedir.

    kesinlikle linnes'e kızmıyorum. bu oyuncu geçen sene de böyleydi, ondan önceki sene de. sadece bizim taraftarımız, hoca yanlış yaptı diyebilmek için oyuncuyu şişirdi. hiç çıkamadığı seviyelerin oyuncusu olarak anlattı. şimdi de formsuz diyor. doğru formsuzluk da var fakat linnes'in maksimumu zaten mariao'nun kötü halinden biraz iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın