• 13475
    tamamen sonuca göre yorum yapılan, bilginin bir öneminin olmadığı sözlük. sonuçta kupadan elendik fakat 12 şubat 2020 galatasaray alanyaspor maçı oynadığımız oyun çok iyiydi. taraflı tarafsız kiminle konuşsam bizi övüyor, oyuncularımızı övüyor gel gör ki elendiğimiz için buradaki ahali 1-2 kişi hariç tüm takımı gömüyor. ilk maçtaki rotasyon ve sakatlıklar yüzünden turu geçememiş olabiliriz ama ligin ilk 4'ünde olan ve ligin en iyi savunma istatistiklerine sahip takımını perişan ettik. adamlar nefes alamadı, korkudan her pozisyonda yere yattılar ve hızımızı kesmeye çalıştılar. maç 3-1 bitti ama biraz şanslı bir günümüzde olsak 5-6 rahat atardık. ne istiyorsunuz siz... yettiniz vallahi...

    ayrıca farklı fikirlerin asla kabul edilmediği ve hemen linç edildiği yer burası. biraz daha ileri gidiyorum belki de moderasyon böyle istiyor. 15 gün ceza aldım. kabul ediyorum hatalıydım, biraz haddimi aşarak yönetime yüklendim. sonra bana ceza veren moderatörün entrylerini inceleyince aynı konunun karşı tarafı (fatih terim'i eleştiren taraf) olarak benden daha ağır ifadeler kullandığını gördüm. yönetim olarak kendi içinizde adil olmazsanız burada hiç sağlayamazsınız.

    son olarak burada bu işi (futbolu) bilen adam barınmaz, barınamaz. bakın ufkumuzu açan insanlar bile artık soğumaya başladı. sürekli eleştiri ve sürekli bir linç kültürü hakim.

    tüm bunları niye yazdım bilemiyorum, belki kimseye bir faydası da dokunmayacak yazdıklarımın. ama artık ben de buralardan soğumaya başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın