• 301
    sonucunda olabilecek en güzel şekilde elendiğimiz, ziraat türkiye kupası çeyrek final ikinci maçı.

    hafta içi mesai çıkışı, istanbul'da bir kış günü ve bulunduğumuz turnuvalar arasında en önemsizinin 2-0'lık mağlubiyet sonrası rövanş maçı... tüm bu etkenlere rağmen tribünü bugün çok beğendim, ilk paragrafı tribündeki renktaşlara yazmak istedim. iç sahada bu sezonun* ilk yarısında hissettiremediğimiz o baskınlığımızın yavaş yavaş yeniden yerine geldiğini gösteren bir maç oldu, tribünün payı da bunda büyük.

    ikinci tebrik oyuncu grubumuza ve teknik heyetimize... fatih hoca ve ekibinin devre arasını çok verimli kullandıkları belli oluyor. sezonun ikinci yarısının başladığı günden beri ilk yarıya oranla ne yapmaya çalıştığı çok daha belli bir takımız. yapmak istediğimizi de henüz mükemmel seviyede olmasa da yapabiliyoruz. ligin en az gol yiyen takımıydık, gol atmada sıkıntı çekiyorduk. ilk yarıdaki sıkıntımızı şimdi üçer üçer, dörder dörder atarak aştığımızı gösteriyoruz.

    oyuncu grubumuzda ilk yarıya göre en büyük değişim takımdaşlık ve aidiyet hissiyatı olarak görülüyor. bu maçta da bunu çok net hissettik. nicelik olarak oyuncu grubumuzda çok değişim yaşamadık, nitelik olarak da aslında gece ve gündüz kadar fark yok. fakat dün gece sahada mücadele eden takım, gerçek bir takımdı. ikinci yarının en sevindirici gelişmelerinden biri de bu oluyor. bu hissiyatın ve bağın artarak devam etmesini diliyorum, takım olmadan şampiyon olamazsınız.

    adem, ömer ve emre skora katkı yapmaya, özgüven kazanmaya devam ediyorlar. hatta işler öyle duruma geldi ki onyekuru, belhanda, falcao, andone gibi isimlere ben şu anda ilk 11'de yer açamıyorum. bu çok mutluluk verici. hiç beklemediğimiz yerlerden, en ihtiyacımız olan zamanda çok iyi katkı aldık. bu isimlere yine bu sezon da donk'u ekleyebiliriz. hocanın özellikle onyekuru'ya nasıl yer açacağını merakla bekliyorum.

    feghouli, mariano ve seri sezonun ilk yarısına göre çok ama çok daha faydalılar. sahada olmak, şampiyonluk kazanmak isteyen feghouli bu lig için çok üstün bir futbolcu, yavaş yavaş o moda giriyor. mariano da bu maçta birkaç maçtır sürdürdüğü harika performansına devam etti. seri için bu maç çok iyi geçmemiş olsa da genel performansındaki ilerleme gözle görülüyor.

    elenmemiz bir bakıma sevindirici oldu. özellikle de 3-1 kazanarak elenmemiz. alanyaspor ligin en dişli takımlarından biri. çok gol kaçırdığımız halde toplam skorda eşit olarak elendik ve alanyaspor'u yüksek ihtimalle sivasspor'la zorlu iki maç yapmaya gönderdik. hem sivas hem alanya deplasmanına gidecek ekibimiz için bu eşleşme fazlasıyla olumlu. ayrıca diğer yarı final eşleşmesinin trabzonspor - fenerbahçe olduğunu da hesaba katarsak, ligde doğrudan rakibimiz olan dört takımı doğrudan birbirleriyle gerilim, aksiyon dolu yorucu iki maç yaparken izleyeceğiz. biz bu sırada fikstürümüz zorlaşsa da tek kulvara odaklanacağız. özellikle fenerbahçe - trabzonspor eşleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum...

    bizde bu kupadan 18 tane var, biraz diğerlerinin kazanmasının hiçbir zararı yok. olumlu futbol oynadık, elenmemize de en olumlu yanından bakmalıyız. artık tek hedef var, o da 23. oyun kalitemizin ve ligdeki puanımızın her hafta artarak devam etmesini diliyorum. yolun sonunda umarım şampiyon oluruz ve bu maçta elenmemizi de o şekilde kutlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın