• 291
    iyi mücadele ettiğimiz ama pozisyon yaratmakta kısır kaldığımız maç. maçı izlemeyen bir kişi 3 gol atan takımın bir sürü de pozisyon kaçırmış olabileceğini düşünebilir ama yaratabildiğimiz net "bir" pozisyon bile yok.

    bu kadro ile olabilecek ancak bu kadar. o yüzden çok ah vah edilecek bir durum da yok. bu sene böyle gidecek, o yüzden ne kazanırsak kar diye bakmamız gerekiyor.

    hareketsiz ve mücadelesiz feghouli yerine sağ kanadımızda dinamik efecan olsa daha çok pozisyon yaratabilirdik diye düşünüyorum.

    belhanda girince biraz mücadele dinamizm getirir gibi oldu ama saçma bir çalım denemesi ile kaptırdığı pozisyon ve verdiği bir işe yaramayan paslarla taraftarların neden onu istemediğini yeniden hatırlattı.

    seri bizim kadromuza uygun bir futbolcu değil; belki dinamik oyunculardan oluşan ve herkesin boş koşular yaptığı bir takımda iyi olabilir ama bizde ne yeteneği bir işimize yarıyor ne de böyle bir kadro için gereken yaratıcılık var kendisinde.

    ömer her zaman aktif ama yetenekli değil; bildiği tek pozisyon noktalama eylemi orta açma; pas vermeyi bilmiyor. pek vuruş yeteneği olmamasına rağmen serbest vuruşlarımızı kullanması kadromuzun iyi yapılanmamış olduğunu çok güzel gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın