• 20
    bu maçta tribünler hınca hınç dolmayacaksa ne zaman dolacak? takım şampiyonluk yarışında puan olarak hala geride olsa da psikolojik olarak herkesin önünde, fatih hoca ilk yarıdaki hataların hepsinden vazgeçti ve takımı oynaması gerektiği gibi oynatıyor, oyuncular eskisine göre çok daha istekli ve hareketli, geriye bir tek bizlerin takımın yanında yer alması kaldı.

    rakip kolu kanadı kırık vaziyette. iç sahada olmanın avantajı ile birlikte ilk yarıda maçı bitirmek ve ikinci yarıyı rölantide geçirmek çok iyi olacaktır. ancak bunu yapabilmek için ilk dakikadan itibaren rakibi ciddiye almamız gerekiyor. üst üste aldığımız galibiyetlerin hepsi bu şekilde geldi. kolay rakip, zor rakip ayrımı yapmadan her maçı aynı konsantrasyon ile oynamak zorundayız.

    takıma ve fatih hocama bu maç için de sonuna kadar güveniyorum. tribüne yine koşarak gideceğim ve inşallah hiç bitmesini istemeyeceğim güzel bir maç izleyeceğim. ayrıca yine rakiplerimizin birbiri ile oynadığı bir haftada da zirve ile puan farkını biraz daha azaltacağımız gerçeği de ayrı bir güzellik.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın