• 24048
    ligin en iyi takımıyız büyüsüne tekrar kapılmadan tek tek, ne oynadığını bilerek ilerlemesi gereken, handikaplarının farkında olması gereken takımımdır. öncelikle çok gaza gelmeyelim, bu seri iyi geldi evet ama hatırlarsanız beşiktaş da ilk yarıda bir seri yakalayıp zirveye ortak olmuş, sonra da gazı bitince üst üste maçlar kaybetmişti.

    son 5 maçı kazandık, ama kazandığımız takımların 4'ü zaten son 5'te. bi tek denizli var evimizde 2-1 yendiğimiz, diğerleri antalya, kayseri, kasımpaşa ve konya. 18 takımlı ligimizin 14. sıradan sonra gelen takımlarını yendik yani.

    umut veren şey oyunun düzelme emareleri göstermesi. ve bu seri çok çok değerli, hem özgüven, hem de rakiplere yetişmek adına. fakat ilk yarı başındaki gibi biz zaten ceketimizi assak bu ligi siler süpürürüz, bizim derdimiz psg'yi real'i yenmek falan havalarına girersek, ilk mağlubiyette yine darmadağın oluruz.

    kötü bir şey söylemiyorum, şansımız çok yüksek, sinerjiyle devam edelim ama rica ediyorum sakat ve yaşlı futbolcularımızın çokluğunun farkında olalım, beklentiyi buna göre belirleyelim. sonrası hüsran olmasın. bu yıl ligde çok fazla takım iyi kadrolara sahip, iyi oynuyor, geride kalmak da, zirveye ortak olmak da çok zor değil. yeter ki tek hafta kötü oynandığında, mağlup olunduğunda umutlar yitirilip sağa sola saldırılmasın, inanç taze tutulsun.

    hedef 23.
App Store'dan indirin Google Play'den alın