• 7407
    ey galatasaray taraftarı!

    bizler kulübe destek sağlamak için etkinlikler yaptık, antrenmanları karnaval yerine çevirdik, kar kış demeden maçlara gittik, şampiyonluk yolunda itici güç olduk, cebimizdeki son parayı verdik... kısacası her şeyi yaptık.

    biz arma uğruna her şeyi yaparken, bazı çakallar ise kulübün kasasındaki paraları kendi ceplerine atmak için var gücüyle çalışıyor. aslında hep attılar ama bu sefer çok daha fazla kazanmak istiyorlar. dursun aydın özbek ve yönetimi döneminde takım ilk 3'e bile giremiyordu. transfer döneminde yapılan skandallar, uefa'dan gelen men cezası, riva-florya peşkeşleri, otel yalanı gibi konular gündeme geldiğinde suspus olanların alayı ceplerini dolduran sözde lisecilerdi. o adamı ibra ettiklerinde ise zevkten dört köşe olmuşlardı. gel zaman git zaman derken, başkanlık seçimi yapıldı ve mustafa cengiz başkan oldu.

    dursun özbeğin bıraktığı enkazı devralan mustafa cengiz ilk iş olarak uefa'dan men yememizi önledi. önceki yönetimin aylardır yapmadığı gecikmiş ödemeleri yaptı. liseciler tarafından gururla ibra edilen dursun özbeğin kulübe gönderttiği hacizi çözdü. 2 yıllık başkanlığı süresince 2 lig şampiyonluğu ve sayısız kupa gördü. kulüp uzun yıllar sonra kâr etti. yok pahasına elden çıkarılan florya arazini, kulübe geri kazandırdı. riva projesini daha fazla para kazanacağımız bir şekilde yapılandırdı. kemerburgaz tesislerindeki maden sorununu çözdü....

    liseciler baktı kulüp iyiye gidiyor, hemen kılıçları çekti. dursun özbeğin skandalları ibra edilirken, mustafa cengiz'in doğruları ibrasızlıkla sonuçlandı. her genel kurulda mustafa cengiz'i topa tuttular, hatta şivesiyle bile dalga geçtiler. son olarak da kulübe kayyum atanması için mahkemeye başvurdular.

    bunları neden galatasaray taraftarı bölümüne yazdım biliyor musunuz? önümüzdeki günlerde mahkeme görülecek ve bu sene her zamankinden çok daha fazla bir şekilde kulübe sahip çıkmalıyız. riva ve florya arazilerinin yanında stat sponsorluğundan gelecek olan paralar vampirleri harekete geçirmeye yeter de arttı. galatasaray kötü durumdayken başkanlık seçimlerine aday olanların sayısı bir elin parmaklarını bile geçmezken, durumun iyiye gittiklerini gördüklerinde çift hanelere çıkabiliyor. maksatlı haberler yaparak da yönetimi istifaya zorluyorlar.

    gün, birlik olmak günü. bu uğurda elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor. unutmayın, meydanlar çakalların değil aslanlarındır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın