• 23980
    2011 - 2012 sezonundaki fatih terim dönemi ile 2017 - 2018 sezonu igor tudor döneminin başı dışında, hadi belki biraz da roberto mancini'nin iç saha performansı da katalım rakibi boğamayan takım.

    rakibe atak sonlandırtmadan topu kazanamıyoruz. yıllardır böyle. rakip yetenekliyse ki şampiyonlar ligi'nde öyle oluyor 5, 6 atıyorlar. rakip yeteneksizse de 1, 2 tane yiyoruz. rakip iyice kazmaysa veya fernando muslera günündeyse gol yemiyoruz. bir takım neden rakibi 2 metre geriden savunur ya. omuz omuza mücadele bizde yok. olduğu zamanda eziliyoruz zaten. bugüne özel bir şey değil bu. yıllardır böyle. christian luyindama'ya bayılmamızın sebebi de bu. adam bu açlığımızı gideriyor ryan donk ile beraber.

    en büyük sorun ileri uç oyuncularının top tutamaması. en son mutluluktan 4 köşe izlediğimiz zamanlarda ileride bafetimbi gomis vardı. ayağına top atıldığı zaman anında kaptırmıyordu. şimdi ileride top kime gitse anında kaptırıyor. topu ileride tutabilen adamımız yok. radamel falcao, emre akbaba ve taylan antalyalı topu aldıklarında rakip orta sahada ya geri dönüyorlar ya da top kaybı. bir kere de ileriye doğru oynamıyorlar. emre ve taylan anca orta saha çizgisine geldiklerinde ileri oynuyor. vallaha bizim takımın düzelmesi zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın