• 1771
    messi'nin uşağı olmuş kulüp. tanım biraz ağır kaçabilir ama messi dünyanın en iyi oyuncusu olsun olmasın koca kulüp nasıl bir futbolcu tarafından yönetilir akıl alır gibi değil. transfer yapılacaktır messi'den onay istenir, teknik direktör getirilecektir messi'ye kimi getirelim diye sorulur. bir kulübün ipleri kim olursa olsun bir futbolcunun eline verilemez.
    kulübü bırakır diye korkuyorlarsa eğer bu adamda cesaret olsa çoktan başka bir takıma transfer olurdu. premier lig'de top diye oynarlar bunu, senede 1-2 maç ingiliz takımlarına karşı oynamak ile premier lig'de oynamak bambaşka şeyler. ayrıca arjantin milli takımıyla elle tutulur bir tane başarısı yok.
    tarih ikincileri değil şampiyonları yazar. 10 sene önce dünya kupası veya şampiyonlar ligi finalinde kimin kimle oynadığını kimse bilmez ama şampiyonun kim olduğunu çoğu insan bilir. arjantin gibi takımlar için finale çıkmak değil kupayı almak başarıdır. sanırsın senegal'i finale çıkartmış ki 15 senedir görüp görebildiği tek milli final de bu. kariyerinde görüp görebileceği son şampiyonlar ligi şampiyonluğunu da 5 sene önce gördü bu takım, sanmıyorum ki messi futbolu bırakana kadar bir daha şampiyonlar ligi kupası görebilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın