• 54
    yanlış hatırlamıyorsam türk telekom ile isim hakkı anlaşmamız stat açılış tarihi ile yürürlüğe girmişti bu nedenle 2021 yılı ocak ayında bitecek olan stadyum isim hakkı anlaşmas. o dönem türk telekom ile stat, forma sponsorlukları gibi bir paket halinde 150m$'lık bir sponsorluk anlaşması yapılmış (stat için yıllık 10m$'lık anlaşma yapılmış). 2015 yılında fenerbahçe ülker ile yıllığı 9m$ dan 10 yıllık anlaşmış, bjk ise 2016 yılında 15 yıllığı 145m$ (yıılık 9.5m$ ediyor yaklaşık) bir anlaşma imzalamış, bunun içerisinde diğer sponsorluklarda bulunmakta (forma vb.)

    günümüz şartlarında bu rakamlarda anlaşma bulabilirsek büyük başarı olur gibi, kaldı ki bu işin çıtası ve öncüsü de biz olmuşuz. ancak gerçekten bu ekonomik şartlar altında zor gibi görünüyor.

    2021de terra pizza ile göğüs sponsorluk anlaşmamız ve türk telekom ile stadyum isim hakkı anlaşmamız sona eriyor. bana kalırsa tt ile o dönem imzaladığımız anlaşmaya benzer bir paket ile 2021de göğüs ve stadyum anlaşması yapılacak. umarım hakkımızda hayırlısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın