resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 9227
    kaptırdığı toplardan sonra sırıtarak mevkisine doğru yürüyen bir futbolcu, bunu da özellikle takımın dinamizm kazanması ve agresif olmaları gereken dakikalarda yapar. kontradan gol mü yeriz, kalemizde tehlikeli pozisyon mu görürüz hiç umurunda olmaz. eğer oynadığı maç lehimize ivmelenirse ya gereksiz agresiflik yaparak ortamı gerer ya da olmadık bir kırmızı kart yiyerek takımı zorda bırakır. ama olsun asistin asistinin asistini yapar, pas verip şut çekemese de olur.
    2 şubat 2020 galatasaray kayserispor maçında ne yapacağını çok merak ediyorum, daha doğrusu kendisinden ne beklenerek oynatıldığını.
    bu şahıstan oynatarak para filan kazanılmaz, bu saatten sonra kimse bu adama 10 milyon euro vermez. sezon sonunda 5 milyonluk bir teklif gelir de satarsak çok büyük iş yapmış oluruz. umarım bu sefer bu değerli oyuncunun bizi terk etmesine izin verilir.
    ha bu arada geri kazanılabilmesi için bizden çok kendisinin böyle bir isteğinin olması lazım, böyle bir niyetinin olmadığını anlayabilmek için einstein olmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın