• 2871
    transfer işini kesinlikle profesyonellere bırakması gereken yönetim. florya'nın geri alınması, kemerburgaz tesisinin çözümlenmesi, uefa ile yapılan anlaşma konusunda ne kadar başarılılar ise transfer konusunda kat be kat daha başarısızlar. damien comolli önderliğindeki fenerbahçe kadar saçmalamamış olmamız bizi iyi yapmıyor. en basit transferin bile kaosa dönmesinden sıkıldım artık.

    peşinen not:

    babel'e 2.5m euro imza parası verip, ücretini ödeyerek 6 ay sonra kiralamak transfer başarısı değildir.

    falcao'nun peşinden 4 ay koşup, bonuslarla 7m euroya getirmek transfer başarısı değildir.

    galatasaray'a geri dönmek için bunalıma giren onyekuru'yu getirmek transfer başarısı değildir.

    n'zonzi, seri, andone, lemina'yı getiren menajerlerdir. başarı kendilerine yazılamaz. şampiyonlar ligi bileti velimeşespor'da olsa araya giderlerdi.

    leipzig'in forma vermediği 3. sol beki bizim için fazlasıyla yeterlidir ama alınması başarı değildir. çünkü vatandaş halihazırda oynamıyor ve verdiğimiz ücret leipzig'den fazla.

    sekidika transfer başarısıdır ama onun da bonservisi eskişehirde olsa töbe billah alamazdık.

    forvet alacak çapın yoksa gomis'i son gün satmak rezalettir.

    emre akbaba, taylan antalyalı, erkan süer gibi atadan babadan galatasaraylı, kendi kulübüne rest çeken oyuncuları kazandırmak başarı değildir.

    diagne'ye 10 milyon euro verilmesi, kiralanması, ortada bırakılması en büyük skandallarıdır. açık ara en kötü yönetilen oyuncudur.

    onun dışında ozan kabak'ın 11 milyon euro'ya satılması transfer başarısıdır.

    rodrigues'in 10 milyon dolara satılması transfer başarısıdır.

    fernando'nun 4 milyon euro'ya satılması transfer başarısıdır.

    luyindama ve marcao transferlerini başarılı sayabilirim. bonservisleri yüksekti ama o kadar makul yıllık ücretleri var ki elden çıkarmamız çok kolay.

    belhanda ve feghouli'nin satılmamasını da kendilerine değil hocaya yazıyorum. cebinden versin hocam parasını vatandaşların.

    sonuç olarak iyi gibi gözüken bir çok transferi bile galatasaray isminden yararlanarak yapabilmişlerdir. transfer komitesini sıradan bir takıma versen amatör kümeden oyuncu bile alıp gelemezler. o denli vasıfsız bir transfer heyetine sahibiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın