• 2866
    başarılarını da başarısızlıklarını da çok abartıyoruz gibi geliyor bana. devre arası transferleri benim nazarımda yeterlidir. fazladan açılmaya gerek yok zaten şurda yarım dönem kaldı biraz dişimizi sıkabiliriz. geçen sezon yarım dönem boyunca forvetsiz, ondan önceki sezon da orta sahada donk rotasyonuyla oynadık. yani illa bi yerlerde eksiklik olacaktı. zamanında hamburg maçında stoperimizde kewell vardı, nonda’yı yollayıp forvetsiz falan kalmıştık yani her daim bizde olağan şeyler artık.

    üstelik ffp var. kafamıza göre oyuncu alamıyoruz. gitmek isteyen futbolcu yok gibi zira torunlarına yetecek parayı garanti etmişiz 3 4 senede. bu kontratları da yapanlar onlar değil. marcao’ya, luyimdama’ya bakın mesela.. gayet ölçülü ücretler. keza diagne, onyekuru, the return of bado’ya verilen yıllık ücretler de idare ederdir. abaetı ücret olarak falcao istisnadır. her takımda bir istisna olabilir. o adamı getirmek her babayiğidin harcı değildir hele ki yıllık 2 milyona falan hiç getiremezsiniz. onun haricinde cavanda’ya bonservis ödettirmiştir ki bu bile başlıbaşına başarıdır. oyuncu satışlarından da gayet iyi gelir elde edilmiştir. bado’ya 16 milyonu bir sene sonra verecek bir takım çıkar mıydı? yahut garry’ye? sanmıyorum...

    bunun dışında her ne kadar arda olayında patlak verdi gibi algılansa da terim ile de gayet iyi anlaşıyorlar bence. terim’in işlerine karışmıyorlar. transfer konusunda da ellerinden geleni yapıyorlar. yaptıklarını beğenmeyen arkadaş, bir de beşiktaşın haline bak istersen. noldu bakamıyor musun? o zaman hiç karıştırma şimdi stoper falan..

    dip not: bu yazı ergen sözlükçülerin deyimiyle sonuna kadar terimci bir kalemden çıkan bir yazıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın