• 290
    fatih terim' in koşulsuz biatçılarının ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu saçma sapan argüman.

    fatih terim düşmanlığı yoktur, olmayacaktır da. aklı selim hiç bir galatasaraylı, bu kadar çok başarıda payı olan birine düşmanlık yapmaz. ancak bu eleştirmeyeceği anlamına gelmez. yanlışlarını eleştirdiğin ve doğruları söylediğin zamanda bu başlık hortlatılıyor sanki düşmanlık varmış gibi.

    taylan aylarca top oynamaz, sonra çıkar ilk 90 dakikasında asist ve gol yapar, sonraki maçında yedek kalır, aman fatih terim eleştirilmesin diye zaten kritik yerlerde çok top kaptırıyordu, doğru yedek kalması diye element uydurulur.

    linnes' in yanlış bir kararla sözleşmesi dondurulur, 6 ay top oynamaz, dönsün diye dualar edilir. 6 ay sonra oynadığı ilk iki maçta vasatın üstünde performans sergiler, sonra yedek kalır, aman fatih terim eleştirilmesin diye, zaten hep böyleydi, formsuzdu, kendine bakmamış, bundan olmaz diye yine element uydurulur.

    buna benzer bahaneler uzar da gider. fatih terim eleştirilecek diye ödü kopar bu insanların. ama bu başlıktaki argüman onlara yakışıyor bence. en büyük fatih terim düşmanlığını, gözlerini bağlamış biatçıları yapıyor, farkında değiller. zamanında bu boş beleş tutulmayı bırakıp, eleştiriyi doğru zamanda ve yerde yapsalardı, önümüzdeki 4-5 takımın puan kaybetmesi için, maç başlıklarında totem yapmak zorunda kalmaz, puan farkını da biz yapmıştık. şimdi bekle ki puan kaybetsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın