• 2861
    galatasaray’da göreve başladıklarındaki bence ilk fiyasko badou n’diaye’yi yollayıp yerine adam alamamalarıyla başladı. hoca allah’tan donk’u kadroya monte etti bir şekilde.

    keşke o günlerde geleceği görüp daha sert tepkiler verseymişiz.

    sonrasında gomis’i yollayıp forvet alamadılar biliyorsunuz :) takım yarım dönem forvetsiz oynamasına rağmen “fatih terim sayesinde” şampiyon oldu.

    şampiyonluk gelince yönetim rahatladı. yoksa görürdüm ben forvet almayınca ve şampiyonluk gidince sizi o koltuklarda oturtuyorlar mı?

    ayrıca ligin ilk yarısını forvetsiz oynamamıza rağmen o kadar hazırlıksız bir yönetim vardı ki ara transfer döneminde de “alan, pato” gibi adamlara gidip gidip eli boş döndüler. taa transferin son günü diagne’yi aldılar :)

    sadece alma değil satmada da sorunları var. yani bir yönetim düşünün adam gönderemiyor ya. kaç transfer dönemi geldi geçti elindeki adamı pazarlayıp yollayamıyor. inanılır şey değil gerçekten.

    gelelim bugüne. sarrachi ve onyekuru transferini tebrik ediyorum. ama stoper nerede? aaa doğru ya, n’diaye gidince ortasaha monte ettiğimiz donk’u, luyindama sakatlandı diye şimdi de stopere monte ederiz :)

    hadi onu da geçtim bu takımdan ayrılacaklar vardı. ne oldu onlara? yollayamadınız yine değil mi? pazarlayamadınız :)

    arda’yı istemiyorum diye tutturup rakip başkanların bile ağza almayacağı sözlerle kendi hocanıza saldıracağınıza tüm gücünüzü stoper almaya ve adam satmaya harcasaydınız keşke.

    çok şey mi istedik?
App Store'dan indirin Google Play'den alın