• 2835
    2019-2020 sezonu kış transfer döneminin son gününde ellerini avuşturarak bekleyen muhalifleri ve şımarık galatasaray taraftarını yine kapak etmesini temenni ettiğim yönetim.

    bu yönetimi her fırsatta eleştiren taraftar için en iyi tabir; şımarık'dır. tarihin en sıkıntılı dönemini al sat dengesi ile geçiren yönetim, geçmiş yönetimlerin saçtığı paraların ceremesini çekmektedir. önceki yönetimler 35-40 milyon euro'luk bütçeleri ile transfer yaparken mustafa cengiz yönetimi kılı kırk yararak transferler yapmaktadır. cenk ergün sihirbaz len diye ortada dolaşan taraftar cenk ergün'ün kaç para bonservis ile transfer yaptığına bir baksın. hala daha o dönemlerden kalan ağır sözleşmeli futbolcuları elden çıkarmaya çalışıyoruz. çok sevdiğiniz haldun abiniz, cenk reisiniz şu dönemde kulupte olsaydı ne yapardı acaba merak ediyorum.

    galatasaray yüzyıllar sonra ilk kez kar açıklamış, iyi kötü bir yönetimimiz var ama şımarık taraftar birilerinin gazına gelip yine belaltı vurmaya başlamış. her şeyi anlarım da arda turan gibi bir adam üzerinden yönetime vurmak nasıl bir akıl tutulmasıdır. arda turan kim abi? futbol hayatı üç sene evvel bitmiş bir adam için mustafa cengiz'i mi harcayacağız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın