EuroCup 4.Hafta Maçı
20:30 Sinan Erdem Spor Salonu
90 - 76
  • 7
    maçı 90-76'lık skorla kazanıyoruz.

    harrison 28, webster 19, göksenin 18, auguste 11, ayberk 7, poythress 5 ve emir 2 sayı ile oynadı.

    errick mccollum 24 sayı, alex tyus da 13 sayı ile kazan'ın en skorer isimleri oldular.

    bu takımla gerçekten kazanabileceğimize ihtimal vermiyordum. çok iyi savunma yaptık ve doğru hücum ettik. son periyot rakibimiz farkı bir ara kapattı ama maçın sonunu biz daha iyi oynadık. oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum.

    bu sonuçla hem kazan hem de biz 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile yola devam ediyoruz. bugün rakiplerimizden monaco da yenerse bütün takımların puanı eşit olacak.* grup maçları bittiğinde de kaderi ikili veya üçlü averaj belirleyecek gibi duruyor. bizim sıkıntımız da burada başlıyor.

    kazan ile ikili averajda gerideyiz. rytas'ı 17 sayı farkla deplasmanda yenmemiz çok zor. monaco karşısında sadece avantajımız var. monaco sahamıza gelecek ve diğer maçı da kazan ile. 2 maçı da kaybetmesi olası. kazan ve rytas da birbirleri ile oynayacak ve kazanan avantaja sahip olacak. biz rytas'a yenilirsek de o maçı kimin kazandığı önemli olmuyor. işler karışık grupta. o yüzden sanki 2 maçı da kazanmamız gerekiyor. gerçekten bu sene bu kupayı alabilecek durumdaydık. hem sakatlıklar, hem de yapılmayan transferler ile şansımızı çok zora soktuk. üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın