resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17346
    hakikaten inanilmaz baymıs eski sporcu. ben gece 11'e kadar para kazanacagim diye deli gibi calisiyorum eve geliyorum arda arda arda.
    neymis pismanlik mesaji yazmismis. eh hastane basmadan, adam dövmeden düşünseymiş. insaat isine girdiginde yandaki binalari yikacak, hasar verecek, insanlarin evlerine zararda bulunacak kadar kötü bir şirketle calismadan önce bir baksaymis. yap yap sonra duygu sömür. kusura bakmasin ama hiç üzülemedim. umarim gelmemeye devam eder.

    ayrica bu baslikta yazdigim diger entryler flood sebebiyle silindigi icin bu entry'e diger yazilari da ekliyorum...

    puan farkı 8’e inmiş, fenerbahçe başkanı skandal bir “depremde maç yapılsın” açıklamasında bulunup şimşekleri üzerine çekmiş, bjk’nin teknik direktörü istifa etmiş yerine tecrübesiz sergen yalçın gelmiş, maçında kural hatası krizi çıkmış, başakşehir fb’ye yenilmiş. kısacası her türlü avantaj bize dönmüşken arda efendi yine tüm tepkiyi yönetime güdümlemeyi başardı aferin. valla mustafa cengiz mert adammış. başkası olsa lanet olsun nankörler der basar giderdi. kulüp ekonomik olarak titanic gibi dibe batar böyle bir şey olursa. artı leşçiler de anında tepemizde biterler.

    33 yaşında ve 4 yıldır doğru dürüst top oynamamış bir kanat oyuncusu. gelirse kimi kesmeyi düşünüyor? soso? onyekuru? ömer? falcao? adem? taylan? hayır kim ya birileri anlatsa da anlasak. gece gece benim asabımı bozmayı başaran gereksiz sporcu eskisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın