• 277
    galatasaray sözlükte bal gibi olandır. biat kültürü de yeni moda isim tamlamamız. insanlar basit taraf seçmelerle kendine statü koydurma peşinde, terim'i eleştirince kendini yüce galatasaray değerleriyle harmanlamış, sorgulayan aydın bir dimağ olarak görüyor. terim'i eleştirdim, en beğenilen entrylerimde de ocağa bekleme olayına ithafen açtığım başlık var. ama burayla yatıp kalktığım için söylüyorum son zamanlarda kendisine karşı burada ikiyüzlülük ve vefasızlık had safhada. ya hafıza problemleriniz var, ya bugüne çok kaptırmışsınız kendinizi. 2013te hoca gittiğinde o zaman sadece okurdum sözlükte, burada terim'e laf sokmayan entry girilmiyordu, bugünün şuan yarım ağızla eleştiri kisvesi altında hakaretlere başlayan tayfası o zaman fütursuzca sallıyordu. 3 5 hala savunana hem twitterda hem burada toplu linç uygulanıyordu. neyse hoca gittikten sonra bir sene o da kendisinin halefi hamzaoğlu ile şampiyon olduk, onu da bu vizyon, yabancı olsun taştan olsun abi yea diye zehirlenen, kendini bu şekilde tanımlamaya çalışan teoride bilgiç pratikte yenilmeye mahkum kibirli tayfa yedi. bakın sonraki 2 sene burada maç günleri dahi entry sayısı o kadar düşük oluyordu ki, mayısta zaten stada uğrayan yoktu. terim olmasa, 2 sene şampiyon olmasak şuan genclerbirliginden aldığımız stancu'yu kadroya yazdiramiyorduk tıpkı fenerbahçe gibi. kötü oynayarak şampiyon olduk şımarıklığını böyle bir ekonomik tabloda yapan şımarıklığa ne demeli peki? sorsan hepsi simeone'yi hoca olarak takıma ister.aloo, olamazsak batıyorduk,farkında mısınız? ya iyi oynayıp şampiyon olamasak, tudor da iyi oynatıyordu, ne gerek vardı diyecektiniz. ikincisi de avrupada başarısızlık olayı. buna daha da gülüyorum: genlerimiz de varmış. terim'den önceki son 2 maceramızda astanalı gruptan cikamadik, ondan önce de 4leniyorduk zaten prandelli ile. son başarımız da bu adamla yani.

    şu yazdığım örneklere mantıksal hiçbir cevap verilemeyeceğini biliyorum ama ahımız var tayfa hariç, bugün ünal aysal şakşakçılığı yapan, hocaya dalasmak için daha 3 ay önce falcao üzerinden salladiginiz cengiz'i büyük başkan yapan en has terim düşmanıdır. kendilerini biat kültürü vs ile kandıran, 'abi sabir lazim bak ajax'a' deyip, tarihinin en büyük simgesi, son 2 sezonun şampiyonuna 'evlatçı' 'kendini gs'den büyük sanıyor ' diyen, rüzgara göre şekil alan terim düşmanıdır.

    2013'te bir kere ona izin verdik, seneler gitti. bugün aklı başında, galatasarayı kendi egosundan ve yangın yapma sevdasından çok seven galatasaraylılar kendilerine izin vermeyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın