• 58
    maalesef ki sahip olduğumuz profildir. şampiyonluğa koşarken kapalı gişe, şampiyonluktan kopunca bomboş tribünlere oynamamız vs. de bunun ispatıdır.

    hayatımın hiçbir döneminde galatasaray'ı başarılarından dolayı tutmadım. çocuğum gibi cimbom benim. nasıl ki çocuğum hayırlı çıkarsa sevinirim, böbürlenirim, her yerde anlatırım; hayırsız çıkarsa da sokağa atmam, yine gözümden bile sakınırım onu. evlattır yani sonuçta.

    öyle bir şey. veya buna benzer bir şey içimdeki galatasaray sevgisi. eğer evladıma zarar verecekse fatih terim'i de, mustafa cengiz'i de, abdurrahim'i de tek kalemde silerim.

    arda turan meselesine gelecek olursak arda turan'ın iyi bir insan olmadığı çok aşikar. gerek arkadaş çevresi, gerek vukuatları, gerek futbolu artık bize layık olmadığını gösteriyor. yönetimimizin de çoğu taraftarımız gibi arda turan'ın bu armaya layık olmadığını düşündüğünü biliyorum. bu bağlamda umarım mustafa cengiz fatih terim'e diş geçirebilir ve masaya yumruğunu vurabilir. sadece hoca istiyor diye futbolcu almak.. hele hele arda gibi bir futbolcu almak büyük kumar ve bizim bu kumarı oynayacak lüksümüz olmadığını düşünüyorum.

    mustafa cengiz'de, fatih terim'de, arda turan'da çok umrumda değil aslına bakarsanız. galatasaray'ım iyi olsun yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın