resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17178
    çok kabak tadı verdi. 2 ihtimal olduğunu düşünüyorum.

    1. fatih terim - mustafa cengiz kayıkçı kavgası yapıyor. biri gelsin biri gelmesin diye gösteriyor medyaya. bu şekilde arda'yı son dakikaya kadar oyalayacaklar ve boş mukaveleye imza attıracaklar. eğer başarılı olamazsa kulübün kasasından bir şey çıkmadı diyecekler. eğer başarılı olurda 66 numara gibi dönerse - nerdeeee!!!keşke dönse - kendisine başarı bonusu gibi 3-5 bişey verecekler.

    2. si ise hiç bir şekilde böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü hocanın karakterine ters bir kere ama şeytanın avukatlığını yapıncada mantıklı gelmiyor değil. hoca, arda kırgınlığını üzerinden atamadı. gerek galatasaray'da 2011 senesinde hocayı son saniye terk etmesi. gerekse milli takımda bir kez daha arkadan vurması. hoca son ana kadar arda bizim evladımız diyecek, sen hiç merak etme arda alıyoruz seni diyecek, transferin son saniyesi arda'yı arayıp '' öyle değil böyle son saniye adam bırakılır '' diyecek. çünkü mustafa cengiz'in arda konusu 4 saatlik toplantıda hiç geçmedi hocanın böyle bir talebide olmadı demesi kafaları çok karıştırdı.

    bir şey gerçek bu iş gerçekten kabak tadı verdi ve belli ki bu pilav daha çok su kaldıracak. arda gelsede kıyamet kopacak, gelmesede izleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın