resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1971
    "çok gol atacaktır" "harika işler yapacaktır" ""getirecekse şampiyonluğumuzu bu adam getirecek" tarzında yüzlerce entry okudum. evet iyi bir oyuncu, geçen sezon* şampiyonluğumuzda katkısı da oldu ama artık onyekuru özelinde değil, transfer edilen tüm oyuncular için beklentiyi çok arttırmayalım. kim olursa olsun beklentimiz o kadar yüksek oluyor ki, normal bile oynasalar kötü olarak görüyoruz çünkü uçan, kaçan, atan, attıran hepsini bir arada istiyoruz.

    onyekuru'ya dönersek de, geçen sezon nisan ayına kadar beklenileni veremedi diye eleştiriliyordu. hatta yine nisan ayında kupa maçında oyundan alınırken ıslıklanmıştı. " biraz daha bekleyelim, ona göre karar verelim" dediğim bir entry en ofsayt entrylerim arasına girdi. nisan ayının başında onyekuru'yu gömen her yazar kafadan "on" alıyordu.

    1-2 maç sonra aramıza dönecek ama aylarca maç temposundan uzak bir şekilde dönecek. ilk maçlarda beklenileni veremezse eleştirmeyin diye, şimdilik beklentiyi dengede tutalım diye söylüyorum. atarsa, attırırsa zaten o gün kral deriz ama şimdilik dediğim gibi beklentiyi çok tutmayalım, çünkü bu hem bize, hem de oyuncuya zarar verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın