resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16959
    galatasaray'ın vefa borcu falan olmayan, bir zamanların yetenekli ve sevimli, şimdilerin yavaş, yersiz ve sevimsiz oyuncusudur. o kadar paralar kazanıp kişisel gelişimine sıfır yatırım yaparsan böyle paspas gibi sürünürsün. ben de üzülüyorum haline. ama nedense sadece hükümet ağzıyla konuşan gazetelerde bize geldiği yazıyor.
    bu bile gelmemesi için bir sebeptir. futbola polituka karıştıran bir oyuncu kendisi. karıştırdığı politika duruşu da son derece tartışmalı maalesef. umarım ve dilerim mustafa cengiz, taraftar ve yönetime rağmen zorla ve dayatmayla bu transfer yapilmaz. yoksa baskan ve biz taraftarlar yok hükmündeyiz demektir. her önüne gelen bize istediğini yaptırabilir bu durumda.

    geldiği anda despotluğa ve baskıya boyun eğmiş oluruz. serefli 5.'likler falan kovalariz, zaten yavaş olan oyunumuza arda "takviyesi" yapilinca. arda' nin kisisel rezilliklerini geçtim, oyuncu olarak bize 5 kuruş katmayacağı ortada. ama her halta maydonoz bazı hükümet yetkilileri bizi bir rahat birakmiyorlar bu acidan. ha oldu da arda geldi es kaza şampiyon olduk. "arda galatasaray'a gelsin diye sampiyonluğu verdiler yukaridan birileri" denmeyecek mi? değer mi allasen?
App Store'dan indirin Google Play'den alın