• 23914
    biraz 15 ocak 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı özelinde biraz da genel bir bakış anlamında bir entari gireceğim.

    ilk 11'de taylan'ı bekliyordum fakat emre akbaba oynadı onun yerine, takımın geri kalanı tahmin edilebilirdi zaten. emre'nin ve şener'in hazır olmayışı ve feghouli'nin ortaya yaklaşması sonucu top ortada sıkıştı kaldı. bu da kısır bir maç olmasına sebep oldu. takımın isteği, hırsı vs. yerinde o ayrı.

    ben şu takımda taylan'ın her maç on bir başlaması gerektiğini düşünüyorum. hem falcao'dan rol çalacak hem de orta sahaya yardım edecek tek adam taylan şu an için. bir de lemina var aslında ama hoca onun defans ve orta saha arasındaki bağlantıyı kursun diye görevlendiriyor. lemina kalitesinde bir oyuncu transfer edip taylan'ın görevini kalite de katarak yapacaksa başım gözüm üstüne. onun haricinde taylan oynamalı. emre akbaba oynayacaksa kanatta da oynayabilir. feghouli de şu an uçup kaçmıyor zaten, onu yerine oynasın işte.

    jean seri et mi, tavuk mu, balık mı? daha çözebilmiş değilim. bir maçta kendi seviyesine yaklaşırken diğer maçta selçuk inan'a bağlayabiliyor. son rize maçında al-ver den başka bir numarasını göremedim. kendisi 28 yaşında, normal şartlarda en verimli dönemi olması lazım ama şu ana kadar kimseyi tatmin edemedi. onyekuru, sekidika ya da orta alana transfer gelene kadar ön tarafınşu şekilde olması daha doğru olur;

    -------------------seri------------lemina-------------
    feghouli(emre)------------(transfer)taylan------------ömer(onyekuru)
    -------------------------------falcao--------------------

    önde pres yaparak ilk yarım saatte işi çözeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın