• 23910
    dünyanın her yerinde farklı seviyelerdeki her takımın maç içinde birkaç kez başarabildiği en temel şeyi, “forvetini kaleci ile karşı karşıya bırakma” olayını yapamayan bir takım oldu aylardır.

    bu seviye bir hücum özrü çok az görülmüştür. resmen düşününce gözümüzde canlanmıyor, hani insanın aklına burak’ın bizde oynadığı dönemler geliyor bu pozisyonları kafada oynatınca.
    işin garibi elimizde bu işi en iyi yapacak adam var, he falcao koşu da gösteriyor yanlış anlaşılmasın.. ama yok arkadaş bir tane araya top bırakıp forveti karşı karşıya bırakamaz mı bir takım yahu?

    tek tek orta saha ve kanat performansı eleştirmek de yersiz. bir takımda 1-2 kişi vasat altı ise o oyuncular eleştirilir. ama bütün takımda iyi oynayan oyuncu bulmakta zorlanıyorsan artık sorunlu bellidir. üstelik teknik direktör sonradan gelip enkaz devralmış biri de değil, 2senedir takımın başında ve bütün transfer döneminin içinde bulunmuş bir hoca, kesinlikle bu kötü gidişin tek sorumlusu.

    henüz hiç ışık yok ama inşallah 19/20’nin 2. yarısına sihirli değnek dokunmuş gibi girebiliriz, bize böyle birşey lazım çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın