• 189
    maçın geneline bakarsak iyi mücadele edip maçın sonlarına doğru fiziken düşmediğimiz maç oldu; ancak pozisyon yaratıcılığı yine yoktu. topu dolaştırıp durduk kapanan rakibimize karşı. bu doğal olarak izleyenleri biraz sıktı. kamp döneminden yeni çıkıldıktan sonra fizik olarak maçı tamamlayabilmemiz başarıydı. sezonun ilk yarısında son 10 dk civarı yerlerde sürünüyorduk. maçta yaratıcı bir oyun oynamayı başarıp bir de kanatları da kullanabilirsek iyi olacak. yaratıcılık kısmını bir 10 numara transferiyle mi yaparız yoksa oyunda bir plan mı geliştirilir artık orası hocaya kalmış. bir de hava toplarına da odaklanmayı unutmamalıyız.

    maç özelinde deplasmanda 1-1 beraberlik iyi bir avantaj olarak görülebilir. kendi sahamızdaki rövanş maçında bir şekilde turu geçeceğiz gibi görünüyor; ancak kesin olan bir şey yok. kazaya açık bir ikinci maç olacak.

    bu maçı izleyenlerin elbet bu maçı nasılsa kazanırız diyerek rahat izlediğini sanmıyorum. açıkçası ben maçı izlerken maçı nasılsa kazanırız diye izleyemedim. ki bu maçta bu rahatlığa ulaşamadığım için ikinci maçta da kesin kazanırız diyemiyorum. yeni transferlerin lisansları çıktıktan sonra takım daha da bir takım olmaya başlarsa ilerisi için daha iyi olacak. rövanş maçına bu ne kadar gerçekleşir göreceğiz.

    keşke penaltımızı verseydi hakem de 1-2 kazansaydık maçı. ikinci maçta asları oynatmadan turu geçebilirdik. bu ikinci maçtan 3 gün sonra deplasmanda konyaspor ile oynanacak maçımız olduğunu düşününce penaltımız verilseydi çok iyi olacaktı. bu yüzden rövanş maça da as oyuncular ağırlıklı bir kadroyla çıkacağız mecbur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın