resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3517
    kendisinin galatasaray'a, aziz yıldırım'dan daha fazla faydası olmamıştır.

    milyon dolarlara sattıkları ali sami yen arazisinn üstüne türk telekom arena'yı bize lütufmuş gibi gösteren, stadın yollarında iki haftada bir gelmişini, geçmişini andığım zaat. kendisinin galatasaray'ı düşürdüğü duruma, dursun özbek dahi düşürmemiştir. çok nazik bir şekilde gönderilmiştir. yargılanmada dahil, her türlü mahkemenin önünün açılması gereklidir. neden mi?

    2010-2011 sezonunda dönen şikeyi bilmeme ihtimali sizce var mı? ligi 8. sırada bitirdiğimiz sezonda, önümüzdeki fenerbahçe, beşiktaş, eskişehirspor, gaziantepspor, trabzonspor'un ismi şikeye karışmıştır. bu zaat-ı muhterem hesap sormak yerine kankası aziz yıldırım'ı kanatları altına almış, adeta şov yapmıştır. şimdi soruyorum bu arkadaşa. kankan aziz yıldırım'a sahip çıktığın kadar, camianın efsanesi fatih terim'e neden sahip çıkmıyorsun. kişisel kavgaların yüzünden mi? şike yapınca, galatasaray'ın haklarını gözetmeyen adam, kendi kavgaları yüzünden hocaya demediğini bırakmayacak bir insan. egoist, iş bilmez, yalaka, ne olduğu belirsiz bir adamsın.

    galatasaray'da bir çivi çakmış herkese dua ederim. dursun özbek'te dahil. ama bu arkadaş bu dünyada cezasını çekmezse, öbür dünyada iki elim yakasında. galatasaray'ı düşürdüğün durumların binlerce katını sen yaşarsın umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın