resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2279
    (bkz: konrtolünü yitirmiş zat vol.2)

    ben açıkcası bu sene fenerbahçe'nin öyle ya da böyle şampiyon yaptırılacağını düşünüyordum. hem nihat özdemir'in tff başkanı olması, hem emre belözoğlu'nun geri dönmesi, hem sezon başından beri yapılan hakem hataları, hem de zorlu center görüşmeleri bana bu şekilde düşündürüyordu. düşünsenize, bir kulüp hem federasyonu, hem merkez hakem kurulunu ele geçirmiş, hem de ligin en pislik ve en siyasete yakın oyuncularından emre'yi takımında barındırıyor. üstelik başkanı da ülkenin en zengin ailelerinden birine mensup. hal böyle olunca sene başından beri bize bu sene şampiyonluğu yedirmezler diyordum ki hala diyorum. ancak ali koç'un tavırları acaba dedirtiyor.

    ali koç tüm saha dışı şartlar kendi lehine iken takımını şampiyon yapamayacakmış gibi. kontrolünü tamamen yitirdi ve oraya, buraya saldırıyor. bunun tek sebebi olabilir. ligi istediği gibi dizayn edemedi ve bu durumda şampiyon olamayacağını düşünüyor. bu yüzden de kontrolsüz hareketlerde bulunuyor. para harcama limiti gibi bir konuya, nihat abi'si, ali koç'tan izin almadan evet demez. ne düşünüyorlardı bilmiyorum ama bu limitten galatasaray'ın zararlı çıkacağını düşündüler. ancak kendileri zararlı çıkınca değiştirmek istediler. bu sefer de kamuoyu baskısı olunca çark etmek zorunda kaldılar ve ilk darbeyi yediler. zorlu'da bu ligi dizayn etmeye kalktılar ama afişe olduklarından artık oradaki kararları da rafa kaldırmak zorunda kalacaklar. göz göre göre bu hatayı yaparlarsa büyük infial çıkar ki türk toplumunun en önemli oyalanma aracı futbola bu denli zarar vermek ilk önce siyasilerin işine gelmez. bu iki yol da başarısız olunca şimdi de camia kenetlenmesine oynuyor. bunun içinde suni düşman yaratmak zorunda. o da tabi ki galatasaray. düşünme yetilerini kullanmayan taraftarları da bu zokayı tabi ki yutacaklar. ancak bir iki kötü sonucun ardından bu yöntemin de işe yaramayacağını görecekler.

    ben hala tüm gücü elinde bulunduran fenerbahçe'nin sahada hiçbir gücü olmamasına rağmen şampiyon olacağını düşünüyorum. nihat özdemir, ali koç, emre belözoğlu, zekeriya alp gibi isimler bir araya gelmiş. inanılmaz hırslılar ve açlar. her türlü masabaşı oyununu yapmaktan çekinmezler. şampiyonluklarıni düşünmek doğal da ali koç'un kontrolünü yitirmesi masabaşında da işlerin iyi gitmediğine işaret bence. inşallah masabaşında da kaybedeler ve tarihin tozlu sayfalarına bu şer odağı gömülür.

    bir ihtimal daha var. ali koç ve damien comolli, derin galatasaray'ın adamları ve fenerbahçe'yi yok etmeye çalışıyorlar.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın