• 37053
    "hedefim avrupa'da forma giymek. okan hoca da futbolculuk zamanında italya'da oynamış bir futbolcuydu. söylemlerinden ve tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyorum. sık sık okan hocayla konuşuyoruz. bana, gideceğin yer avrupa, diyor ve bunu başaracağımı düşünüyorum."

    "izlerken ingiltere ligini çok seviyorum ama bana uygun olan ispanya ligi. bana ve türk oyunculara ispanya liginin daha uygun olduğunu düşünüyorum. avrupa'ya gittiğimde daha iyi işler başaracağımı düşünüyorum."

    "güzel bir gol oldu ama top bana gelmeden golü düşünmüştüm. düşündüğümü yaptım ve gol de oldu. gol sonrası sevincim de sinirli bir sevinçti. o zaman asker selamı konuşuluyordu. çok üstümüze gelmişlerdi. hırslıydım ve mert (günok) ağabeye de söylemiştim, 'bugün bir gol atayım yine asker selamı vereceğim' demiştim. kesinlikle pişman değilim. yaptığım kötü bir şey değil. askerlerimize destek veriyoruz. savaş olsun diye bir düşüncemiz yok. hiçbir zaman da savaş olmasın. biz sadece teröristlerle mücadele eden askerlerimize destek veriyoruz."

    "gençlerbirliği altyapısından a takıma çıktığımda o dönem takımda yer alan hurşut meriç o tarz çalımı çok yapardı. ben de ona bakarak öğrendim. maçlarda onun yaptığı hareketler aklıma geliyordu, sonrasında da yapmaya başladım ve herkes de çalımı yemeye başladı. şu an antrenmanlarda da yapıyorum ve onlar da bu çalımı yiyor. 1-2 tane daha hareket ekleyebilirsem daha güzel olacak. antrenmanlarda çok yapmıyorum. ilk geldiğim zaman ferhat ağabey vardı, ona yapmıştım ve gülmekten antrenmanı yarıda bıraktık. antrenmanlarda çok yapmıyorum. avrupa maçlarında daha çok deniyorum."

    "aslında iki sezondur güzel gidiyoruz ama sonunu getiremedik. belki taraftarımızın olmayışı etkiliyor. oyun içinde düştüğünde taraftarın seni ateşliyor. geçen sezon galatasaray iç sahada bütün maçlarını kazandı, kötü oynasa bile taraftarları onları ateşliyordu. bizim öyle bir artımız yok. 28-29'uncu haftaya kadar çok iyi bir oyun oynadık. sonrasında takım olarak bir düşüş yaşadık. o düşüş yaşanırken de desteğimiz yoktu ve düşüş sürdü. taraftarımız olsaydı geçen sezonu belki de 30'uncu haftada bitirebilirdik."

    irfan can kahveci
App Store'dan indirin Google Play'den alın