resim
Jesse Tamunobaraboye Sekidika
Takım:Sabah FK
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.74
Uyruk:Nijerya
  • 262
    an itibarıyla santrfor olarak elimizde adem ve falcao var. andone ise en az 1 ay daha yok.

    kanatta feghouli, ömer bayram ve mevkisi olmasa da o bölgede oynayabilen belhanda ile emre akbaba var. linnes'i de hücumcu olarak kullanabiliriz. onyekuru sıtma nedeniyle en az 1 ay yok.

    forvet arkasında taylan, feghouli, emre akbaba oynayabilir.

    hücum hattımız bu. sekidika başka takıma kiralanabilir mi? kiralanabilir. ama şu an henüz antrenmanda test edilmemiş bir oyuncu hakkında karar vermek için erken. belki yetersiz görülecek, belki ilk hücum planımız olacak. ancak bir gerçek var ki an itibarıyla kanat diyebileceğimiz tek futbolcumuz feghouli. o da formsuzluktan ölecek.

    bana göre özellikle onyekuru'nun süpriz durumu sonrası elimizde kontra atak silahı tek futbolcuyu göndermemiz eğer çok yetersiz değilse zor.

    bir diğer ihtimal fatih terim'in kanat oyuncularının durumu sonrası ligin ikinci devresine 3-5-2 ile başlama ihtimali. zira elimizdeki tek gerçek kanat oyuncusu feghouli de forma adaleti varsa ilk 18'e bile giremeyebilir. takımın ikinci pasta kesicisi olmaya yakın bir temposu var. geçen sezondan çok ama çok uzak.

    bir stoper alınacağını biliyoruz. bu durumda emin bayram'ı da ekleyerek ayağı düzgün, iyi oyun kuran bir geri 3'lünün sağına linnes, soluna saracchi ile tempo sorunu da yaşamayız. ayrıca bu iki hücumcu bekin defansif zaaflarıni tolere eder adamlari oynamayı sevdiği şekilde kullaniriz.

    orta sahada lemina(ömer), seri, taylan 3'lüsü tuttu. ben gitmezse belhanda'nın da formayı kapabileceği fikrindeyim. yine feghouli de bu 3'lünün ofansif oyuncusu olabilir.

    forvette ise falcao yanında emre akbaba'dan beklentim yüksek. takımın skor gücünü yükseltebilecek mental ozellikleri var. bir şekilde gol bölgesine cok iyi giriyor. bu arada belirtmeliyim adem şu an falcao'dan daha hazır. rahatlıkla forvet ikilisindeki rollerden birini teslim edebiliriz.

    ozetle mevcut sakatlıklar sonrası, beklerimizin de oyun karakterini düşünürsek, sekidika kadroyu bu etapta zorlayamıyorsa elimizdeki en iyi alternatif 3-5-2. dinamik bekler, dinamik gol bölgesinde etkin orta saha ve becerikli oyuncular ile iyi futbol oynayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın