• 316
    onyekuru, saracchi ve sekidika transferleri sonrası ilk 11de eksik tek bölge stoper olduğunu düşünüyorum. stoper konusunda çok seçici davrandığımızı düşünüyorum. medyada çıkan isimler asansında kimse inandırıcı gelmiyor bana açıkçası. ikili mücadele kazanma oranı yüksek hızlı bir süpürücü aradığımızı düşünüyorum ve bu oyuncu büyük ihtimalle yabancı olacaktır.

    nzonzi'nin affedileceğini düşünmüyorum. affedilse bile istediğimiz oyuncu tipi kendisi değil. lemina sakatlandığı zaman oynayabilecek, aynı lemina tipinde, dinamik bir bir önlibero aradığımızı düşünüyorum. tabi burada yabancı sayısında sıkıntı yaşıyoruz. stoperle birlikte 19 yabancı oluyor. nzonzi, babel, mariano ve nagatomo ile yolları ayıracağımızı ve luyindama'nın sözleşmesi askıya alınacağını düşünüyorum. bu durumda bile 14 yabancımız var. yani buraya yerli bir oyuncu almalıyız. burada iki oyuncunun öne çıktığını düşünüyorum. biri eskişehirli mehmet özcan, diğeri gençlerbirliği oyuncusu berat özdemir.

    belhanda'nın bu transfer döneminde ayrılacağını ve diagne'nin geri döneceğini düşünmüyorum. bu oyuncular ile yaz transfer döneminde yollarımızı ayıracağımızı düşünüyorum. gelecek yıl büyük ihtimalle yabancı sınırı belası geri dönecek. bunu da göz ardı etmeden takım planlamasını yapmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın