• 315
    tamamen burada ve medyada okuduklarımdan yola çıkacak olursam, ilk on birde oynayabilecek türk oyunculara ihtiyacımız olan transfer dönemidir. zira, 14 yabancı hakkımız olsa da, maç kadrosunda bunların 12'sini kullanabileceğiz.

    nagatomo, mariano, nzonzi, babel gidecek; jesse de gelecek diye düşünüyoruz. luyi ve andone'nin de sözleşmelerini donduracağız diyelim. bu ihtimale göre elimizde 12 yabancı, iki de transfer hakkı kalıyor.

    muslera, linnes, marcao, saracchi, lemina, onyekuru, feghouli ve falcao şu anda ilk on bir için vazgeçilmez gözüküyor. orta sahada da belhanda ya da seri'den birinin yeri kesin gibi. böylece maç kadrosuna üç yabancı daha yazabilme hakkımız kalıyor.

    bu üç kişiden biri hem stoper hem orta sahayı yedekleyebiliyor olması sebebiyle kesinlikle donk olacaktır. kaldı iki.

    babel'in gittiğini düşünüyoruz, andone de dondu. türk forvet de nesli tükenmiş bir tür olduğundan buraya bir adet yedek yabancı forvet gelecek (ya da diagne?). kaldı bir.

    jesse'nin geldiğini hesap ettik. kanatları yedekleyebilecek tek ismin de kendisi olduğunu düşünürsek, maç kadrosuna yazabileceğimiz son yabancı hakkımız da böylece dolmuş oluyor.

    mevcut yabancılarımız bu durumda:
    1-muslera
    2-linnes
    3-marcao
    4-saracchi
    5-seri/belhanda
    6-lemina
    7-feghouli
    8-onyekuru
    9-falcao
    10-jesse (y)
    11-donk (y)
    12-yedek forvet (diagne?)
    --------------------
    13-seri/belhanda
    14-transfer

    üç mevkide eksiğimiz kesin (sağ stoper, merkez orta saha ve yedek forvet).

    sonuç olarak kalan iki yabancı hakkımızdan biri yedek forvete gideceğine göre, tek bir yabancı ekleme hakkımız kalıyor ve onun da maç kadrosuna girmesi şu durumda mümkün gözükmüyor.

    doğal olarak bu hakkımızı rotasyona girecek bir merkez orta sahadan yana kullanmak ve ilk on bir kalitesinde bir yerli stoper takviyesi yapmak en mantıklı yol gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın