• 918
    kadınlar basketbol süper ligi 2019-2020 sezonunun ilk yarısını 10 galibiyet 2 mağlubiyetle 2. sırada tamamlamış olan takım. ilk devreyi tek mağlubiyetle kapattığımız 2014-2015 sezonundan bu yana en başarılı ilk yarı performansı olarak kayıtlara geçti. haftasonu ormanspor'a tek sayıyla, deplasman da fenerbahçe'ye 3 sayıyla kaybetti sadece. fenerbahçe deplasmanında da özellikle haftasonu ormanspor maçındaki hakemlerin karar anlarında yaptıkları hatalar tek faktör olmasa da galibi belirleyen faktörlerden biri oldu ne yazık ki...

    ışıl-bria-vickie-tilbe ilk dördü oturdu gibi. ancak beşinci isim her maç farklı oluyor. bazen sinem, bazen sude, nadiren funda... bria-vickie-tilbe her maç yirmili sayıları bulmak zorunda. dragana kenardan gelip her maç 15-16 sayı sokmak zorunda. kaptan her maç 10 asist yapmak zorunda. ışıl-bria her maç 35+ dakika çıkarmak zorunda, vickie ve tilbe her maç 30 dakikaları zorlamak zorunda ki uzun hatta kalıplı oyuncu olmalarına rağmen.

    diğer oyuncuların emeğini elbette hor görmek olmaz. ama işte yukardaki paragraftan herhangi biri olmadığı zaman bizim için kolay maç yok. ikisi falan birden olmazsa kazanma ihtimalimiz neredeyse yok. son ormanspor maçında rakip 6 oyuncudan 20+ dakika katkı almış, biz 4'te kalmışız. tilbe 7 sayı atıp kendi ortalamasının altında kalınca, dragana da 10 sayı atabilince kaybettik.

    keza fenerbahçe maçında da benzer bir tablo oldu. fenerbahçe'yi 69 sayıda tutmamıza rağmen gücümüz baskete yetmedi bu sefer. fenerbahçe 10 oyuncusuna süre verirken biz 7 kişiyi sahaya sürebilmişiz. buna rağmen 3 sayıyla güç bela kazandılar maçı.

    ilk 5'in 5. oyuncusu cuic'in sezonu kapatmasına rağmen bu takım buralara kadar bu işi getirmeyi başardı. yönetim erkek basketbolda hala para saçmaya devam ederken kadın basketbolu görmezden gelmeye devam ediyor. son 4-5 maçtır her hakem galatasaray aleyhine şov yapmaya parkeye çıkıyor. izmit'te çekirge sıçradı, hatay maçında sıçradı, kayseri'de zaten maç erken koptu ama ormanspor maçında sıçrayamadı işte. son dakikada çalınan 3 ucuz faul rakibin hücumlardan boş dönmesini engelledi...

    yıllar önce ahmet cömert'te bir erkek takım fenerbahçe derbisinde açılan pankart vardı kocaman, herşeye rağmen diye...

    aynen o hesap yoluna devam ediyor takım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın