• 2731
    transferler gecikince laf sokanlar, istifalarını isteyenler, hem tecrübesizlikten ve hatalarından, hem de şansızlıktan (ki oyunculara çok güvendikleri için çok talihsiz biz transfer sezonu geçirmişlerdi, fakat ilerleyen dönemde ortaya çıkan bazı tablolara bakınca acaba 'bazı' liselilerin o şanssızlıklarda parmakları var mıydı demeden kendimi alamıyorum) dolayı kötü transfer sezonu geçirdiklerinde deli gibi yüklenenler, bir zahmet ilk günden transfer açıkladıklarında, hem de devre arasında, biraz haklarını teslim etsinler.

    o zor dönemlerde çok savundum(isteyen eski entrylerime bakabilir) şimdi de bak gördünüz mü diyebiliyorum. ben bu adamları transferlerinden falan değil, samimi oldukları, şeffaf oldukları ve herkes kaçacak, saklanacak delik ararken, galatasaray'a zarar veren birisinin karşısına "biz varız" diye çıktıkları için seviyorum. peki çoğu taraftar(özellikle sosyal mecralardaki) ne yapmıştı? nizipli, çapsız, istifa edin vs. sonra da işler iyi gidince büyük başkan. yani akıllansa bazı taraftarlarımız gam yemeyeceğim, ama akıllanmıyorlar da. tüketim taraftarı var çünkü ne yazık ki artık. devamlı modricler godinler gelsin istiyor taraftar. ama artık akıllanmamız lazım, bu yüzden de hem hocamızın hem de yönetimin yanında yer almalıyız.

    çapsız denilen adamlar falcao isteniliyor diye falcao'yu getirdiler(henüz tam manasıyla izleyemesek de, koskoca falcao) nasıl bir çapsızlıksa. şimdi de fener medyasının gazıyla sakın fatih terim'le araları bozuk, birbirlerine laf sokuyorlar falan demeyin, yapmayın. inan edin şampiyon olacağız!

    edit. yani koşulsuz şartsız savunsun taraftar demiyorum, yanlış anlaşılmasın. o transfer sezonundan sonra eleştirilmeleri normaldi, ama saldırılmasına, hakarete varan sözler sarf edilmesine gerek yoktu. biraz şansı ve fırsatı hakkediyordu yönetim. nitekim zaman da bunu gösterdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın