• 18
    gereksiz antipati ile yaklaşıldığını düşündüğüm oyuncu tipi. melo yanılmıyorsam 2 sene kiralıktı bizde; satın alıp 1 sene oynatıp gönderdik, senelerce (bence lemina’ya kadar) yerine adam aradık.

    yine bakıyorum ilk yarının en iyisi oynadığı zaman - maç ayırt etmeksizin - lemina. muslera’yı saymıyorum. e bu adam da kiralık. andone mesela, sahadayken varını yoğunu vermeye çalışan bir adam. geçen sene geldiği günden itibaren savunmada güven veren ve bonservisini aldığımız luyindama, nam-ı diğer beygir reyiz de kiralık oyuncu idi. unutmayalım ki geldiği sene şampiyonlukta önemli katkısı olan nagatomo da kiralık olarak formamızı giymişti. yine, şu an sulandığımız onyekuru da kiralık bir oyuncu idi.

    burada konu oyuncunun kafa yapısı ile alakalı. eğer oyuncu, gerçekten oynamak ve kendisini geliştirmek isteyen ancak mevcut takımında sağlık harici sebeplerle forma bulamayan bir adamsa, her sene şampiyonluk kovalayan, bilmem kaç bin taraftara oynayan bir takıma geldiği gün itibariyle gideceği güne kadar katkı verir, damakta tat bırakarak gider. değilse ha bonservisini almışsın, ha kiralamışsın oyun anlamında bir şey fark etmez.

    şu an ffp malum iken omurga oluşturamayacağımız açık. bu kapsamda en azından ffp anlamında rahatlayana veya kısıtlama kapsamı dışına çıkana dek, maksimum sportif başarı hedeflenip bu kapsamda doğru oyuncuları kiralamakta bir sıkıntı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın