• 15
    bizim gibi ekonomik olarak yaptırımlara tabi tutulmuş ve borç yükü altında olan takımlar için gayet yerinde bir çözümken neden bir fobi olarak görülüyor anlamış değilim.
    neymiş biz büyütüp yolluyormuşuz da burası hayır kurumu muymuş da bilmem neymiş de! anca ahkam kesiyorsunuz. çıkar o zaman lemina’ya 16m€ bonservisini al abi niye uğraşıyoruz biz o kadar madem para varda! durumdan bi’ haber yazılar görüyoruz burada hakikaten ilginç ya! sanki ffp yok, sanki kulübün borcu yok, her şey güllük gülistanlık(!) bu yönetim, teknik ekip; fantezi olsun diye kiralık adam istiyor değil mi? luyindama’yı zor aldık zorunlu satın alma maddesiyle, hâla “6 ay oyuncu gelecekse hiç gelmesin” diyen taraftarlar var. ne bekleniyor anlamış değilim. hani biz hayır kurumuymuşuz ya, kiralayan takım hayır kurumu mu bize 1,5 yıl kiralasın? olaya neden hiç diğer açıdan bakmıyorsunuz? adamın eli bizim gibi darda değil. kiralıyor, paraya çeviriyor sonra; çünkü düzgün yönetiliyor, bir sistemleri var. bizim mevcut yönetimimiz de “hataları olsa da” iyi bir gelecek, iyi bir galatasaray için çırpınırken gereksiz bir şekilde kiralık oyuncu politikasından vurulmaya, eleştirilmeye çalışılıyor.
    sevgili arkadaşlar, bizim elimiz maalesef bonservis konusunda sıkıntılı ve kısa vadeli netice getiren sonuçlar için böyle tavizler olacak(ki ben ortada bi’ taviz falan göremiyorum tamamen başarı gelirse kazan kazan durumu, tutmazsa da yollarız olur biter). bu maddi durum ortadan kalkana kadar onyekuru örneğinde olduğu gibi takıma uygun ve karakter olarak da sağlam oyuncular kiralandıkça hiçbir sorun olmaz. isimler gider, kalan ve kazanan galatasaray olur. bunu görmek neden bu kadar zor anlamıyorum.
    uzun uzun neden yazıyorum, çünkü kulübün içinde bulunduğu duruma bakınca kiralık oyuncu politikasının tartışılması ziyadesiyle yetersiz. ne zaman ffp biter, kulüp maddi olarak rahata erer; o zaman rahat rahat eleştirirsiniz kiralık futbolcu transferini.
    son olarak kaldı ki ffp kalksa bile şartlar yine kiralamaya el verirse oyuncu kiralanabilir. bu böyle öcü falan değil. dünya devleri bile kendi aralarında oyuncu kiralıyor, biz kiralayınca olay oluyor ya hu hayret bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın