• 251
    1 şubat 2020 günü beklediğim kadro: https://galatasaray11.com/64275

    5 transfer. zor mu? bence zor. imkansız mı? ondan emin değilim.

    stoper: luyindama'nın sezon sonuna ancak dönebileceğini düşündüğümden bu bölgeye transfer yazdım. ama stoper takviyesi yapalım illa diyince gidip manuel da costa'yı da almayalım. da costa için vereceğimiz paraya donk oynasın sezon sonuna kadar ben razı olurum. bize luyindama şeklinde bir stoper lazım. hazır euro 2020 gelirken ülkesinin milli takımına girmek isteyen ancak kendi kulübünde süre alamayan stoperlere dönmek daha mantıklı bir hamle olacaktır.

    sol bek: burası zaten saracchi oldu gibi bakıyorum ben. büyük olasılıkla ilk transfer kendisi olacaktır.

    sağ açık: feghouli belki devre arası kampından sonra kendisine gelebilir, ancak yine de elimizdeki para edebilecek asset'leri elden çıkarmamız lazım ki transfer yapabilelim. bu bağlamda en mantıklı hamle de feghouli'nin de satılması olacaktır. emre mor'u da göndereceğimizi düşünürsek jimmy tek kalıyor bu bölgede, bu yüzden 1 transfer hamlesi şart. keşke shaqiri olsa yazıldığı gibi, şampiyonluk şansımızı doğrudan ikiye katlar, liverpool'da yedek kaldığı günlerin acısını süper ligden çıkarır. en doğru hamle olacaktır shaqiri eğer ki gelirse.

    10 numara: son 1-2 gündür talisca ismi çok geçmeye başladı. keşke olsa. tam bizim aradığımız ilaç olur. hiç bir şey yapmıyorsa bile şut atıyor, bu bile büyük bir artı şu anda. ki seri - lemina ikilisinin önlerinde hareketli bir 10 numara olduğunda neler yapabileceğini 28 aralık 2019 galatasaray antalyaspor maçında gördük, taylan'ın hareketliliği bile ciddi fark yarattı bu ikilinin performansında, talisca ile merkez bölüm net uçuşa geçer. talisca olmuyorsa da zaman kaybedilmeden benzeri bir 10 numara bulunmalı. ne ben arfa ne *rda bizim aradığımız 10 numara değil. en azından gerideki ikiliye bakarak değil.

    sol açık: onyekuru hayırlı uğurlu olsun.

    diagne döndü, andone ile yollar ayrılacak demektir. aslında o da bizim işimize çok yarayabilecek bir isimdi ancak bu kadar para ödenen diagne varken ve sağlıklıyken (fiziksel olarak, zihinsel sağlık farklı bir şey) andone'yi de burada tutmanın bize bir faydası olmayacaktır.

    mariano - nagatomo - nzonzi - feghouli - belhanda - babel - emre mor - andone gidici. diagne ve linnes yazılıp 5 yabancı transferi bile yapılsa 14 yabancı oluyoruz ki bu güzel haber. ayrıca maaş bütçesinde de ciddi rahatlama sağlarız. bu 8 oyuncunun 5'inin bonservisi bizde, karşılığında 12-13 milyon euro bedele ben net olarak fitim ki bu bedel de bizim transfer döneminde elimizi ciddi anlamda rahatlatır.

    ne diyelim. allah yardımcınız olsun
App Store'dan indirin Google Play'den alın