resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10246
    ilk entrymi girmek için biraz bekledim ama en sonunda sözlüge girişimi başlığına yazarak yapmayı uygun gördüğüm galatasaray efsanesidir. o dönemler çok küçük olduğum için hagi'yi ya da taffarel'i hatırlamıyorum ancak; benim gördüğüm en efsanevi galatasaray futbolcusu fernando muslera'dır. (bir de bülent korkmaz var tabi ama şimdilik ona değinmeyeceğim) hem yetenekleri hem de karekteri ve istikrarı ile bu sıfatı çoktan hak etti.

    önümüzdeki 3-5 senede kalemizi koruyup; sonrasında da kulübümüzde görev almasını isterim. 8 yıldır her zaman takımımızın en güven veren bölgesi kalemiz oldu ve gerek performasını gerek de karekteri ve kaptanlığıyla galatasaray'a çok yakışan bir abimiz, kedimizdir.

    galatasaray kalesini bıraktığı günü düşünmek istemesem de arada aklıma geliyor. düşüncesi bile duygusallaştırıyor insanı.

    edit: lanet bir rize deplasmanında bacağını kırdılar kaptanın, yıllardır bizden en uzak kalacağı dönemi yaşıyoruz. 2020-2021 sezonuna muslera olmadan başlayacağız. şuan tüm gündem orta saha ne olacak? kimleri elden çıkarabiliriz acaba? olmuşken benim tek derdim sezona muslera'sız başlama konusu. kendisi gelene kadar, verilebilecek en düşük kayıpla bu dönemi atlatsak ve bir an önce muslera'yı kalemizde görsek çok rahat edeceğim. bir yandan da içim çok rahat, çünkü muslera muhtemelen bize söylenen vakitten önce gelip kalesine yerleşecek. kadromuzda hepimize hem oyunculuk hem de karekter anlamında böylesine bir güven veren oyuncu neredeyse 20 yıldır olmadı diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın