• 499
    dev egoist. dün akşam* maç sonunda öyle bir demeç vermiş ki, şirazesinin komple kaydığını gözler önüne sermiş bizzat kendisi. jan vesely yokken, yeni transfer malcolm thomas'ın lisans sorunu sebebiyle maçta forma giyemeyeceği kesinleşmişken, rakipte avrupa basketbolunun en iyi uzunlarından biri olan bojan dubljevic faktörü malumken, ribauntlarda ezim ezim ezileceğin ayan beyan ortadayken ego yapıp joffrey lauvergne'i kadroya almıyor, üstüne "jolo'nun herhangi bir sakatlığı yok, tamamen benim kararımdı" açıklamanla sıvıyorsun, vallahi pes. 30 milyon $ (evet 30 milyon, üstüne basa basa bunu yazmaya devam edeceğim zira çok zevkli) bütçesi olan takım kendisi için bir anlamda ölüm kalım maçı manasına da gelen karşılaşmaya tek pivotla** çıkıyor ve bu durum tamamen koç tercihi, sirk gibi.

    ek olsun; fb beko'nun performansını yeterli görmeyip kontratını devam ettirmediği vladimir stimac, kızılyıldız'ın deplasmanda zenit'i tokatladığı mücadelede pota dibinde takımını sırtlayan adamdı. ha bir de, jelko'nun bilinçli bir şekilde önlem almadığı dubljevic var ya, hafta mvp'si oldu.*

    bir 3'lük kaçırdı diye melih mahmutoğlu'nu maç boyunca bir daha parkeye sürmeyen, bizzat kendisinin transfer ettirdiği leo westermann'ı kesinlikle düşünmeyen bir jelko. ağır sıçışlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın